Må du pusse opp, men alt du tenker på er fisking, ja da har du sikkert bruk for gode råd. Gjøre jobben fort, slik at du kan komme ut på fjorden med stanga, få noen andre til å gjøre jobben mens du fisker eller bruke inspirasjonen til å fylle hjemmet med fiskebeinsmønster!

Fisking for deg er selve livet og det skal man ikke kimse av. Men blir du fortvila over å måtte være hjemme å pusse opp, kan du jo dra med deg god inspirasjon fra havet. Det er så mye som gir mening her. Og mer enn du aner fungerer fint hjemme også. Ta med 5 tips til hvordan du blant annet kan pusse opp med nye tapeter til stue og pynt fra havet.

1.Fiskebeinstapet

Er det noe som får deg i bedre humør, så er det alt som har med fisk å gjøre. Det gir deg inspirasjon og glede. Med nye fiskebensmøntrede tapeter til stue, så får du fiskeslo rett inn med sofakosen. De flotte tapeter til stue fra Familietapeter er enkle å ha på veggene med kant som lett kobles på neste rull.

2.Pynt fra havet

Mange elsker å ta vare på det de har fått i garnet. Enten det er en en sjøhest som de kan tørke og sette inn med lakk. Eller et flott skjell som man kan høre havet suse i. Pynt fra havet gir deg første stikk til å komme deg ut i båten, selv om det blåser orkan ute.

3.Blått, blått, blått

Ute på bøljan blå er alt blått. I forskjellige nyanser. Asur, himmel, havblått. Alt henger sammen på en bestemt måte. Og blått er det du velger når du pusser opp. Blått er en robust farge det er enkelt å blande inn i andre miljø. Det er bare å finne en blåfarge du liker i Pantone-registeret. Husk at det er Very Peri som gjelder i år da, en blåfarge som har gått over til lilla.

4.Tilbake til 90-tallet

Det er noe med halv-panel som får oss til å like 90-tallet. Det er som å gå ved rekka på en båt, speide ut over det store havet eller fordype seg i horisonten. Halv-panel gjør at du kan velge tapet med omhu og legge flere rom til din entusiasme for sjø, båtliv og moro. Er det noe mer fiskelykke enn dette du trenger?

5. Lakkerte gulv

Skal du lakkere gulvet, så kan også du få et gulv som minner deg om dekk. Ombord på båten er det på dekket du skal forankre tauene, knyte knutene og sette seil. Gulvet må være lakkert og fint, helst med litt slitesterke materialer, slik som teak eller eik. Lakker gulvene slik du vil ha det og føl deg beredt til enhver oppringing om guttetur på sjøen.

galore