Hvis du har planer om å reise på fisketur i vinter, bør du absolutt ta med deg et par skikkelig gode airpods som du kan skaffe deg via Teknikkdeler sin hjemmeside. Det kan bli mange og lange timer med fisking før den store ruggen biter på. Da er det skjønt med litt underholdning på øret, enten du vil høre på favorittmusikken din eller høre på nyheter og værmelding. Glem alt om ledninger som surrer seg sammen eller rett og slett slutter å virke. Med et par airpods fra Teknikkdeler har du hendene frie til fiskestangen, og dessuten topp lydkvalitet på øret! Les videre og vi skal gi deg detaljene om hva du kan forvente deg.

På fisketur med airpods i Norges vinterland

Vinteren er over oss med full trøkk og på lange, mørke vinterkvelder kan det være greit å komme seg lit ut av huset selv om det er relativt kaldt. Hva er vel bedre og friskere da enn en fisketur? Massevis av frisk luft og ro i sjelen er godt for kropp og helse. Kanskje du liker fluefiske eller foretrekker isfiske? Uansett hva som faller hjertet ditt nærmest er fisking en flott utendørshobby for enhver nordmann.

Men musikken trenger vi ikke å la bli igjen hjemme. Heller ikke radioen eller filmene. Med et par Apple airpods kan du ta med deg favorittlåtene dine hvor som helst og kan raskt og enkelt koble de til mobilen din via Bluetooth og nynne med sangene du elsker mest mens du fisker.

Apple airpods fra Teknikkdeler

Har du lenge gått med planer om å kanskje skaffe deg et par airpods fra Apple, men er fremdeles usikker på om det er verdt pengene? Med trådløse hodetelefoner fra Apple vil du neppe angre på denne investeringen.

Her får du maks lydkvalitet med romslig lyd og dyp, mektig basslyd. Dine favoritt TV-serier og filmer vil gi deg en følelse om at du er inni din egen kinosal.

Reservedeler til iPhone fra Teknikkdeler

Hvis telefonen din er skadet tilbyr Teknikkdeler et omfattende utvalg av reservedeler til din iPhone. Det være seg en skadet skjerm, nytt batteri, ny lader, og kits som har alt du trenger av verktøy for å gjøre jobben selv. Dermed vil du spare betydelige summer da du slipper å levere inn mobilen til reparasjon hos en reparatør. Du finner også massevis av deler til både iPad, Sony Xperia og Samsung Galaxy-modellene. Gjør jobben på en rask og enkel måte og spar penger som du kan bruke på nytt fiskeutstyr i stedet!

Med en nyreparert mobiltelefon med et skikkelig godt batteri med mage timers brukstid på kun en eneste lading og dessuten et par Apple airpods, er du sikret en underholdene og trygg fisketur, uansett om fisken biter eller ei. Så ta en titt på det store vareutvalget fra Teknikkdeler hvor du finner alt du trenger av deler og tilbehør for en maksimal mobilopplevelse på turen.

Apple airpods fra Teknikkdeler kommer i flere forskjellige prisklasser som passer de fleste lommebøker.

galore