Med så mye på tv, så er det kanskje ikke rart at det finnes og flere fiske-program på tv. Det er et så stort utvalg og så mange ulike nisjeinteresser der ute, at det er bare passende at fisk er med. Her skal vi se litt på de ulike probramene på tv.

Den første er The Ultimate Fishing Show med Matt Watson som vert. På det som kan du blant annet se verten hoppe i havet fra et helikopter og fange en seilfisk med hendene. Programmet er en slik ekstrem sport som ble populært for noen år tilbake, da alt skulle være ekstremt. Det er liksom ikke bare nok at han sitter i en båt og fanger fisk, og snakker om det, men det er også fascinerende hvordan han fanger fisken. Det kan ses på Animal Planet og Discovery.

Et annet program er Extreme Fishing med Robson Green, og det går ut på at Green reiser rundt i verden i søken etter de beste fiskedestinasjonene. Det som er interessant med det han gjør er at forsøker å fange de aller største og mest spesielle fiskene, så det er sannsynlig at det han fanger, er ikke mange som har sett før.

Men visste du at det finnes en kanal dedikert til fiske? World Fishing Network er en slik, og det er en spesialkanal som sender mange ulike program relatert til fiske og sportsfiske. Om du er litt interessert i dette emnet så kan du virkelig ikke gå feil ved å se på denne kanalen. Den viser alle mulige aspekter av fiskerilivet, men også hvor farlig og brutalt det kan være der ute i det store havet. En gang så fanget de en gruppe med spekkhoggere som angrep en blåhval. Og det er vel noe du aldri har innbilt deg at du kunne få se. Bare tenk på hvor mye større en blåhval er i forhold til spekkhoggere. Også National Geographic har ulike program dedikert til fisking.

Det er interessant å se hvordan dette fungerer, og hvor vanskelig det faktisk er å fange fisk på den måten mange av de viser frem. Du har jo program som bare handler om hvor gøy fiske er, og hvor avhengighetsdannende det kan være. Og hvorfor ikke? Det er ikke det verste å se på, med tanke på alt annet søppel som er på tv i disse tider. I tillegg så kan man jo kanskje lære seg en ting eller to, som ikke er galt noen gang.

galore