Elsker du å fiske? Da er du ikke alene. Svært mange nordmenn elsker å fiske, enten det er i fjorden, på havet, i en elv eller i en innsjø.

Det er noe med å vente på den store fangsten og lykkefølelsen når det endelig biter.

Få råd til nytt fiskeutstyr

Til tider må fiskestanga og krokene byttes ut. Dette kan være en kostbar affære hvis du har litt krav til utstyret.

Med de høye strømprisene, matprisene og drivstoffprisene vi nå ser, er det ikke så lett å avse større pengesummer til hobbyen din. Men med Tibber kan du faktisk spare en god del på strømregningen, så drømmen kan gå i oppfyllelse.

Hvis du enda ikke har byttet til Tibber, bør du ikke nøle med å gjøre det nå. De tilbyr nemlig en enda smartere løsning for å få ned strømforbruket.

Strømsparing hele døgnet

Tibber tilbyr smarte hjemmeløsninger, så du er sikret å ikke bruke mer strøm enn nødvendig. På den måten kan du være på fisketur så lenge du orker. Her nevner vi noen av fordelene du kan få hos Tibber.

Som kunde hos Tibber får du i tillegg tilgang til en rekke strømsparende funksjoner og apper. Blant annet kan du få smart strømstyring, der ting som f.eks. elbilen lades når det er lavest strømpris.

Du kan også styre hjemmet ditt, f.eks. temperaturen, med en app. Gå inn på Tibber sine hjemmesider og se alle fordelene.

Fiske i saltvann

Når du har strømsparingen på plass, er det på høy tid å komme seg ut til fiskevannet. Skal du fiske i sjøen, er det noen enkle grep som kan øke sjansene til å få fisk.

Sjekk dybden

Det er alltid lurt å vite hvor dypt det er der du fisker. Med et dybdekart får du full oversikt over strukturene på havbunnen.

Naturlig agn

Naturlig agn er alltid det beste. En fisk foretrekker et velduftende måltid. Fiske vil garantert foretrekke naturlig agn, fremfor kjøpte sluker.

Bruk fortom

Det er alltid lurt å bruke en fortom, spesielt når du fisker i steinrike områder. Fortom er en forlengelse av selve hovedsnøret, og er i en annen og oftest tynnere kvalitet. De tåler ofte mer påkjenninger, som for eksempel når fisken står i nærheten av skarpe kanter.

I tillegg vil ikke fisken så enkelt spotte snøret når det er tynnere. Dermed vil den kun se mat!

Sjekk tidevannet

Det er ikke noe poeng å fiske ved full flo eller full fjære. Fisken er aller mest aktiv når det flør. Da er det masse bevegelse i vannet og dermed også mye mat tilgjengelig for fisken.

galore