Fra klassisk fiske til HD-kamera

Fisking er kanskje en av de eldste formene for jakt der ute. Selv om vi ikke vet nøyaktig når mennesket påbegynte denne formen for jakt, så vet vi at det var fiske lang tid før selv de simpleste fiskestengene av tre. Den gang da, fanget folket fisk for hånd rett fra elva! Heldigvis er det ikke sånn lenger, og de aller fleste får fisken rett ut fra ferskvaredisken eller fryseren i dag. Allikevel er det mange som fortsatt verdsetter fisking som en aktivitet, enten alene, med venner eller helst med barna. Det er en sosial og flott aktivitet som forlater all form for teknologi hjemme. Vel, det vil si til nå! Nå er de digitale agnene på vei inn. Se bare for deg hva du kan gjøre med et HD-kamera på sluken din. Da er mulighetene nærmest uendelig, og denne revolusjonen innen fisking er på full vei inn.

Se fisken live i vannet

Det som er så unikt med et HD-kamera på sluken er at du kan se fisken live i vannet. Du kan se dens alle bevegelser, og når det ikke er fisk i vannet, så ser du også dette. Skal du drive

Catch and Release, så kan du også følge den glade fisken etter du har sluppet den løs. Dette er rett og slett en helt genial løsning! Med det digitale agnet kommer det også et system som sjekker vannkvaliteten. Sliter du for eksempel med Allergi av vannkvalitet så er du i hvert fall dobbeldekket med både agnet og kry sin app. Det er rett og slett en helt ny måte å tenke på. Vannkvaliteten blir registrert i en database, og ved dårlige resultater, så vil vannet her jobbes med å forbedres. På denne måten fisker du ikke bare og koser deg med live video, men du redder miljøet i samme slengen!

Ta opp fiskingen igjen!

Med denne nye oppfinnelsen innen fisking er det ingen tvil om at aktiviteten vil ta av igjen. Dette blir som en drone under vann nærmest å regne med, hvor du får sett spennende ting fra en helt ny vinkel. Kanskje er det ikke bare fisk som befinner seg under vann, og du kan bruke kameraet til akkurat det formålet du selv bestemmer. For barna blir dette bare enda et pluss for fisketuren, og det blir sannelig spennende for deg som voksen også. Koble bare agnet til mobilen via en app, og før du vet ordet av det, så har du en live video streamet til din mobil. Selv om agnet ikke enda er på markedet, så er det bare et par strakser unna, og da bør du være rask på agnet før tilbudene løper ut!

galore